Talenten Consulenten

De Talenten Consulenten vormen samen een kring van mensen met uiteenlopende talenten op het gebied van communicatie en geldwerving, tekstschrijven en vormgeving die zich inzetten als vrijwillige parochie-adviseurs.

Vindt u het leuk om uw kennis en vaardigheden te delen met (andere) parochies, neem dan contact met ons op.

Wij willen onze talenten graag aan u voorstellen:

Yvette van den Heuij

Mijn naam is Yvette en ik woon in Eindhoven. Ik ben als vrijwilligster actief in de parochie H. Willibrord in Valkenswaard e.o. In mijn dagelijks werk als juriste houd ik me bezig met vragen op het snijvlak van juridische en economische onderwerpen. De manier waarop professionele kennis, pastoraal opbouwwerk en creativiteit worden gecombineerd om de betrokkenheid en het succes van Actie Kerkbalans te vergroten, spreken me erg aan. Talent houd je niet voor jezelf, maar deel je uit!

Ton Schepens

Mijn naam is Ton Schepens en ik woon in Aarle-Rixtel. Ik ben gehuwd en heb 3 kinderen en 4 kleinkinderen. Ik ben diaken in de parochie H. Damiaan de Veuster in Helmond, werkzaam in het pastoraat, adviseur van de VKKNB, voorzitter van de provinciale werkgroep 'Platform Leegkomende Kerkgebouwen' en betrokken bij diverse organisaties op het gebied van vredes- en ontwikkelingssamenwerking. Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest als maatschappelijk werker, beleidsmedewerker en coördinator dorps- en wijkraden. Ik wil me graag inzetten als Talenten Consulent, omdat ik vanuit mijn ervaring kan bijdragen aan het meer optimaal ontwikkelen van parochies.

Ramon Weren

Mijn naam is Ramon Weren (1983), woonachtig en werkzaam in Asten. In het dagelijks leven ben ik actief als zelfstandig ondernemer op het gebied van digitale communicatie. Ik ontwerp en ontwikkel websites, webwinkels en webapplicaties voor met name bedrijven binnen het MKB. Daarnaast adviseer ik organisaties op het vlak van communicatie- en informatievragen.

Sinds begin 2017 ben ik actief als bestuurslid binnen de Franciscusparochie, ontstaan uit een fusie van acht parochies in de gemeenten Asten en Someren. Binnen het bestuur ben ik verantwoordelijk voor het communicatiebeleid. Graag wil ik mijn kennis van communicatie en digitale media ook graag inzetten om andere parochies verder te helpen.

Ko van den Boom

Mijn naam is Ko van den Boom, (werkzoekend) redacteur uit Dreumel in het Land van Maas en Waal. Mensen helpen met een puike tekst of een praktisch communicatieadvies, daar word ik heel blij van. De katholieke Kerk in ons land kent vele uitdagingen. Communicatie is er een van. Goede interne en externe communicatie zie ik als de motorolie van een vitale parochie. Hebt u het idee dat uw motor wel een lik smeervet kan gebruiken? Neem gerust contact op voor een afspraak.

Hester van Beers

Ik ben Hester, 21 jaar en ik studeer Medical Engineering in Eindhoven. Verder werk ik als huiswerkbegeleider en schrijf ik artikelen voor WijdeKerk.nl. In mijn vrije tijd schrijf en dicht ik graag. Ik denk dat de kerk een belangrijke, verbindende rol kan spelen in de samenleving. Daarom wil ik me graag inzetten als Talentenconsulent!

Geert Dollevoet

Mijn naam is Geert. Ik ben voormalig directeur van het Liliane Fonds en daar nu actief als vrijwilliger nalatenschappen. Ik spreek al jaren vele mensen over hun nalatenschap. Met de kennis en ervaring die ik in de loop der tijd heb opgebouwd, denk ik hardop met hen mee, help ik hen met algemene informatie en geef ik hun, als ze dit willen, een advies op maat. Voor het Talenten Programma ben ik graag beschikbaar om vragen van parochies te beantwoorden en na de lancering van de nalatenschappen toolkit samen met Arjen van Ketel enkele parochies te begeleiden.

-->