Informatiebijeenkomst 29 mei 2018

Hoe maakt u ‘nalaten aan de parochie’ bespreekbaar? Wat zit er allemaal in de toolkit Nalatenschappen die alle parochiebesturen deze week ontvangen en hoe kunt u ermee aan de slag? Voor een uitgebreide uitleg over werken met de toolkit verzorgt Arjen van Ketel, expert op het gebied van nalatenschappen, op dinsdag 29 mei a.s. de informatiebijeenkomst Nalaten aan de parochie.

Wat: Informatiebijeenkomst Nalaten aan de parochie
Datum: dinsdag 29 mei a.s. Tijd: 18.30 – 22.00 uur. Voor soep en een broodje wordt gezorgd.
Plaats: ’s-Hertogenbosch, locatie wordt nog bekendgemaakt.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot uiterlijk 22 mei door een e-mail te sturen naar: avdels@bisdomdenbosch.nl met daarin de naam van de parochie en de naam en adresgegevens van de deelnemer(s) (maximaal twee deelnemers per parochie). Na 21 mei ontvangen de deelnemers een bevestiging van aanmelding en bericht over de locatie in ’s-Hertogenbosch waar de bijeenkomst plaatsvindt.

Uw vragen m.b.t. de Toolkit nemen we graag mee in de voorbereiding van de avond. U kunt ze tot 22 mei mailen naar communicatie@bisdomdenbosch.nl.

De informatiebijeenkomst wordt verzorgd door Arjen van Ketel die in nauwe samenwerking met het bisdom de materialen voor de Toolkit heeft samengesteld. Van Ketel is specialist in de werving van nalatenschappen en heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in fondsenwerving. Sinds 2001 is hij actief in de werving van nalatenschappen en ondersteunde hij ruim vijftig non-profitorganisaties met onderzoek, strategieontwikkeling en de uitvoering van hun wervingscampagnes. Daarvoor sprak hij met honderden toekomstige erflaters en deed hij onderzoek naar ruim 4.000 erfenissen met een goed doel.